Followers

Friday, February 19, 2010

112. Update

Posted by Iera at 12:27 AM

1. Hari ni..aku betul2 letih..sakit badan..penat yang tak boleh diucapkan. Datang ofis dengan rasa yang tak boleh digambarkan. Nasib baik keje tak banyak dan tak ada issue. Aku cuba kawal segala perasaan sebab aku tak mahu ia menjejaskan prestasi sekarang. Dah tu aku ngantuk la pulak. Mybe sebab letih sangat kot..


2. Dek kerana terlalu lama dalam air-cond, muka aku dah naik pimple..kat dahi dah rasa bergerutu..di pipi dah naik sebiji..takutnya aku kalau naik banyak nanti. Last jerawat naik kat muka ni pun masa pregnant kat Aina. Tu pun sebab alahan pregnant. Lepas tu, muka aku licin balik. Ni tiba2 je naik balik..Dah tu siap gatal2 lagi.. Bukan aku tak cuci elok. Ni yang masalah ni.. 2 hari lagi baru Sabtu. Baru nak boleh ke spa.

3. Aina gembira tak terkata bila aku dah belikan dia dress Mickey Mouse. Dah aku janji kan. Siap nak pakai tido lagi tapi bila aku pujuk, Aina pun tanggalkan balik dan simpan. Aku sure mesti dia akan cari baju tu nanti.

2 comments:

eNaSaN said...

seMoga cPt baIk dr keleTihaN...




keeP it Up[..keja..keja..huhuhu

Iera said...

I hope so..
Thanks..

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea