Followers

Monday, April 20, 2015

466. Present Birthday untuk 'Adik'

Posted by Iera at 1:04 PM 0 comments Links to this post


Sebenarnya, dah basi pun pasal ni. Tapi nak gak publish kat sini. Simple kad dan sebuah buku sebagai present birthday untuk "adik" kesayangan.

Saja hari birthday dia tu..tak wish..tak wassap apa.. Biar dia tertanya-Tanya dan tertunggu-tunggu. Memandangkan hari tu jatuh Jumaat.. Isnin tu barulah pass hadiah ni kat dia.. Jahat kan kakak dia ni..

To my "adik".. Kak Iera sentiasa mendoakan yang terbaik..

Friday, April 3, 2015

465. Hubungan Itu

Posted by Iera at 6:32 PM 0 comments Links to this post
 
Aku memilih untuk meneruskan perjalanan yang telah aku pilih. Namun aku tidak berjanji untuk terus kekal kerana apabila tiba satu ketika bila hati aku sudah 'penat' dengan semuanya..aku terpaksa berhenti jua. Memang payah bila hati masih tidak lagi melupakan kisah silam dan masih menyayangi kasih lama. Dan akulah yang menjadi mangsa keadaan itu...

464. Sahabat

Posted by Iera at 6:28 PM 0 comments Links to this post
 
*Biar waktu menetukan segalanya...

463. Kepercayaan

Posted by Iera at 6:04 PM 0 comments Links to this post
 
 
Rasa frust sangat bila percayakan seorang kawan yang jadi tempat luah semua isi rasa tapi dalam diam rupanya dia dah bocor semua rahsia tu kepada orang lain. Mungkin aku juga salah sebab terlalu percayakan seseorang hanya kerana dia rapat dengan aku. Ini pengajaran untuk aku supaya lebih berhati-hati.
 
 
 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea