Followers

Saturday, January 24, 2015

460. Kasut

Posted by Iera at 11:56 AM 0 comments Links to this post

Sabtu lepas cari kasut di Megamall Penang.. Memang ada sales tapi aku tak berkenan. Sampai kat sebuah kedai tu..ternampak kasut ni.. Apalagi terus rembat 2 pasang. Aku memang suka design yang pelik..yang lain dari orang lain.. nampak tak kasut yang tajam-tajam tu..memang tajam pun bila terkena kaki...

Friday, January 16, 2015

458. Happy Birthday

Posted by Iera at 11:17 PM 0 comments Links to this post

14th Januari..

Happy Birthday untuk sahabat yang kini menjauh.. Doa tak pernah putus untuk dia..doa moga dia sentiasa dalam lindungan Allah Taala...

Saturday, January 3, 2015

457. Cuti

Posted by Iera at 12:35 AM 0 comments Links to this post

Saja apply cuti tahun dari 26hb hingga 4hb. Ni kira 1st time aku cuti panjang macam ni. Si Aina dok lorat tanya aku..mama tak keje ke.. yelah..naik hairan dia.. bangun pagi aku ada.. Memang tak bawak Aina ke mana. Duduk di rumah dan keluar dekat-dekat je. Tapi sempat try buat Kek Butter dan Popia Nestum dengan adik aku, Wani. Alhamdulillah, menjadi.

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea