Followers

Monday, August 2, 2010

Happy 1st Anniversary!!

Posted by Iera at 4:20 PM


Actually, date anniversary adalah 1st Ogos tapi tuan punya blog ni boleh pulak terlupa padahal dah add pun kat kalendar..hehe..

Blog ni adalah kesinambungan dari Friendster blog ( dah delete ) tapi kat sini aku lebih banyak berterus terang..aku dah tak berahsia siapa diri aku..Moga aku terus aktif menulis..berkongsi suka duka sebuah perjalanan yang adakalanya lurus terbentang..dan adakalanya sangat berliku...Dan moga suatu hari nanti, bila Aina dah dewasa..dia dapat membaca semua ini..betapa aku sangat sayang kepadanya..dan aku sanggup berkorban apa saja untuk dia walau terpaksa berdepan dengan pelbagai cabaran...

3 comments:

dayna said...

Tahniah..semoga keikhlasan anda dalam berkarya dan apa jua pon mendapat keberkatan olehNya.

eynda said...

Tahniah!! Keep on blogging ;-)

Iera said...

Dayna & Eynda : Thanks..

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea