Followers

Monday, August 2, 2010

181. Shopping

Posted by Iera at 1:22 PM
Time gaji, masa untuk habiskan duit. Tapi semuanya adalah keperluan. Shopping keperluan Aina terutamanya. Aku memang suka beli siap-siap untuk sebulan. Senang. Nak cari baju Aina memang agak susah. Walaupun dia baru 4 tahun tapi saiznya hampir sama budak 6 tahun. Baju raya memang aku tak beli lagi untuk Aina sebab nanti tak boleh pakai dah. Aku cuma beli baju untuk dia ke rumah mengasuh saja. Sempat jugak beli baju untuk anak sedara baru. Memang cute sangat baju-baju baby..Teruja tengok tambah-tambah baju baby perempuan.

Temankan Wani ke FILA. Sempat sambar handbag FILA. Tapi bukan untuk aku, untuk Wani. Bulan ni memang tak ada planning untuk beli handbag..lebih banyak ke arah Jamu dan muka. Akhirnya jumpa jugak kain yang dicari. Kain sut untuk baju raya. Sedondon dengan Wani. Cuma design saja berbeza..Ala-ala artis gitu..hehe..

2 hari terasa tak cukup..dari pagi hingga ke petang pun masih ada lagi yang tak sempat beli..Nampak gayanya terpaksa keluar lagi minggu ni..

0 comments:

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea