Followers

Tuesday, April 12, 2011

281. Gangguan Masa Cuti

Posted by Iera at 8:49 PM

Hari ni Iera cuti. Bukan saja-saja tapi bersebab. Ada perkara penting perlu Iera settlekan. Kelmarin, member Iera tu MC. Sebelum balik, Iera tinggalkan note suruh dia Create CMEC ( Complain ) kat system sebab Iera tak sempat nak buat. Banyak request. Semua info dah ada kat email yang Iera send.

Tadi masa pukul 10 pagi, dia SMS. Iera reply cakap Iera ada kat satu tempat tu tapi Iera tak bagitau la tempat sebenar. Kemudian dia tanya pasal CMEC tu. Iera dah bagitau yang semua info dalam email. Dia tetap nal call jugak. Tapi Iera buat bodo je SMS dia tu..Setengah jam kemudian baru Iera call dia..Itu pun selepas line clear..Padahal bukan tanya apa pun, nak tanya benda tu je..Soalan yang sama dengan jawapan yang Iera bagi sama macam yang Iera SMS tu..Iera memang nak angin dah..Terlintas jugak kat dalam kepala ni yang dia bz body nak tau Iera pi mana..Tapi tak mau la tuduh-tuduh orang kan..

Selalu macam tu.. Time cuti je, nak telefon tanya itu.tanya ini..kalau penting tak apa jugak..Setakat remeh temeh macam tu..atau dah ada pun jawapan, baik tak payah kacau orang kan..Takkan benda senang Iera suruh tak boleh. Bukan banyak, 1 je..itupun tak sempat. Padahal, kelmarin dia tinggalkan benda urgent yang sepatutya dia settle kat Iera sedangkan dia MC mengikut bf dia tu..Iera diam je..

Sapa pun tak suka diganggun time cuti..time sakit..time tengah bersenggang dengan family..Tapi kalau tak jawab, bos pulak satu hal..nanti dia cakap tak bertanggungjawab pulak..Susah macam ni..Baik tak payah cuti..Hari Khamis ni pun Iera cuti sebab ada perkara penting, buatnya dia kacau..boleh bergegar satu Penang ni..

0 comments:

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea