Followers

Sunday, March 27, 2011

270. Update

Posted by Iera at 2:59 PM

Keje
1. Iera kena study E-Learning. Semua staff mesti complete sebelum Jan 2012. Ada 3 Superior. Setiap Superior ada 20 Module. 1 Module ada 50 soalan dan kena lulus 100%.

2. Self Assessment dah diganti dengan BHRMS. Baru je habis training pasal system ni. Lepas tu kena set target. Setiap orang mesti ada 5 target dan target tu mesti capai dalam tahun ni. Prestasi akan ditentukan dari result target ni.

3. Tiap-tiap bulan ada meeting. Lepas meeting kena buat minute meeting. Kira benda baru kat Iera sebabnya keje Iera tak ada pun minute-minute meeting ni..

4. Kena fokus 1 customer tu dengan serius. Dalam tempoh 6 bulan, depa akan monitor prestasi company Iera dan tak mau satu pun ada mistake.

5. Ada orang tu beria-ia nak berhenti keje tapi was-was. Alasan tak logik padahal cakap je takut rugi tak dapat Ipod ( utk staff yg keje dah cukup 5 thn ).

Aina
1. Semakin petah bercakap. Mulut tak henti pot pet. Kalau dia tak ada sunyi je..

2. Dah pandai menulis. Cuma masih belajar membaca. Iera sedang mengajar Aina tanpa putus asa walau kat sekolah cikgu dah ajar.

3. Suka sangat menyanyi. Pantang ada lagu favourite mesti mulut tu menyanyi tak henti-henti..

Iera
1. Sedang memburu impian. Hampir dalam tangan. Cuma perlu bersabar..

2. Kena kuat dan tabah hadapi ujian..Sebab tiap kali ada je halangan yang datang..Sabar..sabar..

0 comments:

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea