Followers

Tuesday, December 1, 2009

77. Ntahlah..

Posted by Iera at 2:23 PM
Td, sepupu aku yg keje sekali skype aku :

[2:04:38 PM] : Aku x mau tau la apa problem hang...
[2:04:56 PM] : tp jgn la dok sombong sgt...
[2:05:28 PM] : bila hang nak p toilet ka kntin ka ang ajak aku ikut x pnh dok tolak...
[2:05:44 PM] : tp sjk akhir2 nie aku ajk pun ang x mau...
[2:06:42 PM] : ang ada yg x puas hati ka dgn aku...
[2:07:01 PM] : klu ada bg tau aku pun x skit hati dgn prangai hang mcm nie...
[2:07:34 PM] : seolah2 nak kwn bila perlu saja...klu x mau x pyh la kan...
[2:07:53 PM] : 2 yg aku dok nmpk la...
[2:08:46 PM] : aku klu ang x mau ckp dgn aku pun aku x ksh...

Dan ini jawapan aku :

[2:15:02 PM] : aku mn ada apa..
[2:15:07 PM] : aku mmg mls nk pi..
[2:15:18 PM] : aku x ckp dgn hng bkn sbb aku x puas hati..
[2:15:24 PM] : mmg x dak bnda nk ckp..
[2:15:32 PM] : kdg2 dgn dyh pn aku x ckp..
[2:15:57 PM] : dgn k.ros pn kdg2 aku x ckp..

Aku tak tahu knp dia blh tnya aku mcm tu sdgkan aku rs mmg aku tak ada apa2 problem dgn dia. Semuanya berpunca apabila tadi dia ajak aku pi kantin beli mkn tengahari tp aku tak mau. Memang aku mls 2,3 hr ni. Bknnya aku tak puas hati apa. Dan dia pun nak lorat apa kalau aku tak pi sebab asben dia keje sekali. Dia boleh ajak asben dia pi. Ni tak, dia salah kat org lain. Asben dia simpan.

Aku tiba2 rs drop sgt dgn perkara remeh temeh ni. Kdg2 perkara2 mcm ni lah yg blh menjatuhkan reputasi aku. Aku tak tahu apa lagi dugaan yg harus aku lalui lg utk teruskan hidup ni..

2 comments:

JJay said...

Salam..Tu yang saya tak berapa nak kenan sedara mara adik beradik keja sama opis tu..kicik2 punya hal pun amik pot..perkara biasa la tu..

Iera said...

Tu la JJay..
Tp nk buat mcm mn..Dah rezeki kat sini..

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea