Followers

Thursday, December 17, 2009

82. Cuti-cuti Malaysia-PULAU LANGKAWI

Posted by Iera at 10:47 AM
Mcm yg aku bgtau hr tu aku akan bercuti di sebuah pulau. Dan pulau yang aku pilih tu ialah Pulau Langkawi. Semuanya last minute. Ada sorang member invite aku join dia ke sana. So, aku yg tak pernah lg ke sana, ambik peluang ni lah. Aina aku tinggalkan pada mak aku. Mak aku pun tak kisah bila aku cakap nak ke sana. Aku bertolak Isnin pg ( 14.12 ) dan balik Rabu ( 16.12 ). Aku tak boleh nak cerita pjg2 kat sini sebab gambar masih ada kat member aku tu. Aku terlupa nak bwk kamera. Banyak benda aku kena settle sebelum bercuti. Memang masa fit sgt. Nantilah bila kwn aku dah send kat aku gambar aku akan upload kat sini. Apa pun inilah percutian yang terindah dlm hidup aku.

4 comments:

*~*nurin*~* said...

ala beshnye..nurin pun lom sampai lg ke langkawi..huu

Iera said...

apa kata nurin ajak cik fiancee gi honeymoon sn..
mmg best....

Che Adlia said...
This comment has been removed by the author.
Iera said...

Che Adlia,
kete kabel mmg x smpat naik la..
ms fit sgt..
tp coklat tu mmg borong sakan la..
sakit tgn bila bwk coklat yg bnyk tu..

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea