Followers

Thursday, October 14, 2010

220. Kawan

Posted by Iera at 12:52 PM


Ada ke sorang member ni pi duduk di atas rak almari besi kat ofis. Almari tu macam almari kat atas tu. Time tu dia tengah cakap kat phone. Melentur la rak tu. Dah tu ada kesan punggung dia pulak. Kalau badan tu ringan tak pe la jugak..ni lebih berat dari aku..Sudahnya pintu almari tu tak boleh nak tarik tutup. Gelabah kawan..Nasib baik boleh jugak bila dipaksa. Almari tu ada file-file dan catalog supplier.. Ni bos tak tengok lagi..Nanti sure dia bising..

0 comments:

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea