Followers

Tuesday, October 12, 2010

218. Tak Sihat

Posted by Iera at 3:02 PM
Iera diserang demam dan batuk. Dah seminggu masih macam ni. Dah pun telan ubat. Suara pun dah garau. Kelmarin Iera makan sup ayam. Untuk pastikan tak terkena chicken pox. Itu petua yang selalu Iera buat. Sebabnya baru beberapa hari lepas adik Iera yang no 4 tu terkena chicken pox dan kebetulan dia datang rumah ambik daun bambu. Aina pun Iera bagi makan sup ayam jugak..Kalau betul terkena chicken pox, bintik-bintik merah tu akan terus keluar.

Alhamdulillah..Iera terselamat..Aina pun..Tapi tu lah..still batuk-batuk dan suara dah semacam je..Nak angkat phone pun malas. Bila dah macam ni, semuanya rasa serba tak kena...Harap-harap cepat la sembuh..

0 comments:

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea