Followers

Friday, September 24, 2010

214. Update Raya

Posted by Iera at 1:23 PM
2 hari sebelum raya dah dimaklumkan, akan diadakan perjumpaan semua ahli keluarga Hj Mahmud yang dianjurkan oleh Tok Su aku, Hj Othman kat Sungai Lalang, Sungai Petani. Pagi tu, semua family mak aku berhimpun di rumah tok wan aku..Sebab Pak Lang aku nak adakan sesi bergambar.


Ni family Pak Ngah aku ( adik ke 2 mak aku )


Family mak uda ( adik bongsu mak aku..)


Ni family aku..tapi ada beberapa orang lagi adik aku tak ada. Depa tak mau ikut.


Family mak cik. ( adik ke 8 mak aku )


Family Mak Nda ( adik ke5 mak aku )




Ramai-ramai..


Nilah pewaris Hj Mahmud..

Aku dan Wani naik kereta dengan adik aku, Ila. Kami sampai sana lebih kurang 12.30 tengahari. Disebabkan penganjur ( Tok Su ) aku tak sempat nak siapkan makanan, so, kami kenalah tolong. Bila masa kian berinjak, ramailah ahli keluarga yang mula datang. Betul kata orang, bila dah berjumpa macam ni barulah kenal sedara mara. Yang jauh dekat semuanya berhimpun. Tapi tu la..adik aku tak ambik gambar family-family yang lain. Aku dah mintak kat mak cik aku tapi tak bagi lagi. Mybe dia sibuk.


Mak aku.


Aku dan Aina


Wani..



Balik dari situ dah pukul 3 ptg. Kemudian singgah di rumah Pak Lang aku kat Tasek Gelugor ( sorry Pak Lang, tak upload gambar family Pak Lang ). Memang best konvoi ramai-ramai ni. Lepas tu Tok Wan ajak singgah rumah anak sedara dia pulak. Tapi aku tak ikut sebab Ila dan asben dia nak balik. Depa nak ke rumah Mak Sedara asben dia pulak.

1 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

bahgia dan meriah..salam raya gak

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea