Followers

Wednesday, November 4, 2009

65.

Posted by Iera at 5:50 PM
News terbaru..Bln ni dpt target yg membanggakan, sorg staff win The Train/PTD BSV segment dan tak ada NCRs masa Audit minggu lps. Country Manager dh send out email utk ucap tahniah kat semua staff. Dan beberapa hari lg akan ada celebrate lg. Mkn lagi la jwbnya. Mnlah bdn nak turun..asyik mkn..mkn je..

Pg td, HOD dah bgtau kena reduce bukak Facebook. Pakar IT tgh dok monitor staff yg bukak Facebook time keje. Beberapa hr ni internet slow dan org IT menganggap ada kaitan dgn semua ni. Mmg kebanyakan staff kat ofis ni dok menggila main Restaurant City. Nasib baiklh aku cuma bukak sekali sekala je. Mmg aku tak main game tu.

0 comments:

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea