Followers

Friday, November 13, 2009

71.

Posted by Iera at 9:08 AM
Aku terfikir nk tulis tentang article ni bila hr ni aku kena visit supplier kat Kulim. Hr ni aku touch up skt dan pakai ofis wear. Tp ada hati yg tak sng bila tgk aku 'terover' skt dr biasa. Bg aku, tak kisah la kilang tu kecik ke bsr ke. Takkan nak pi pakai selekeh2 kot. Malulah sebab company aku ni customer.

Dan selalu bila aku ada training ke, kena pi ofis kat png ke..mmg aku akan touch up lebih skt. Bkn aku sorg, boss aku pn sama gak mcm aku. Hr ni kalau dia ada pn, dia akan buat mcm aku buat. Pi pulak dgn staff chinesse png ofis, malulh kat depa.

Tp tulh sikap manusia.. tak blh tgk org lain lebih skt. Ada rs iri hati. Yg hairannya, diri tu tak nk pakai mcm org lain pakai..touch up mcm org lain touch up. Ni tak..dtg keje pn mcm tak mandi je muka tu.. Bila ada apa2 activitie ambik mudah je..

0 comments:

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea