Followers

Thursday, October 29, 2009

64. Keje

Posted by Iera at 12:16 PM
Aku tak nak crita dh psl kes hr tu. Buat sakit hati aku sj. Tp aku nk crita psl arahan bos aku. Bos aku nk aku dn budak tu bekerjasama dan klau ada brg masuk, tak kiralah aku ambik ke dia ambik ke..sapa siap dulu kena tlg member yg tak siap keje lg. Sbb sebelum ni, sapa ambik brg tu, dia kena settle sendiri. Tak kiralah brapa bnyak yg dia ambik utk release. Aku mmg tak brapa setuju dgn arahan bos aku tu tp aku diam sajalh. Sebabnya :

1.Aku selalu settle keje dulu, terutama keje yg memerlukan banyak proses dan rumit. Bila dh settle keje dan ada ms free, brlh aku buat personal keje. Search webs ka, update blog ka..tapi tak semua org buat mcm aku. Kdg2 org tu main game dulu, baca gossip la..br nk settle keje. Bila kau dh siap, dia tak habis lg..

2.Dia tu punyalah takut % keje aku banyak dr dia ( selama ni mmg % aku extra dr dia )sampaikan receiving tak siap lg pun dia pi tunggu. Pulun ambik brg kat dia sorg. Kdg2 brg yg ada kat dpn mata tak settle lg, tp pi ambik brg lain. Pastu gaduh la keje bnyak la.. Aku ka yg tak ikut arahan atau org lain ? Hbis tu mcm mn nk bekerjasama klau brg tu letak kat dpn hidung dia. Bila aku mintak, dia x bg.

Aku mmg bengang dgn org mcm tu. Dah tu, org lain nmpak je kesalahan aku sdgkn hasad dengki org lain..pejam mata je. Demi sebuah KEHIDUPAN yg perlu aku teruskan, aku terpaksa bersabar dan tahan semua ni.

0 comments:

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea