Followers

Wednesday, March 24, 2010

133. Pendapat

Posted by Iera at 1:03 PM



Td, masa tgh dok bz buat keje..aku terdengar satu suara kat dlm ofis ni. Dia ckp, semalam dia dah remove nama2 kat list FB dia yg dia tak kenal. Alasannya, tak ada sebab utk dia ber'communicate' dgn diorang. Dia hanya simpan list kwn2 sek dia, member2 ofis, sedara dia je..Betul ke thinking mcm ni? Adakah sesebuah persahabatan tu memerlukan kita kenal org tu?

Pada aku, pandangan ni salah. Tak semestinya kita berkawan hanya dengan mereka2 yg kita kenal..yg dah memang kwn kita. Aku ada ramai kwn yg memang aku tak kenal langsung diorg..hanya kenal dlm FB, dlm blog..dan mereka2 itulah yg setiap hari ada dgn kita..yg dgr cerita kita dan yang kita ambik tau hal mereka..Dan tak mustahil di antara mereka2 itu menjadi bestfriend kita..

Luv Shieda Zain, Amy Minss, Dila Hoya, Kak Elee, Kak Noor Arbaiah, Jaja, Nurin, Kak Iman Batrisya..dan ramai lagi..( semuanya kenal dlm blog dan FB..)MMMUAH..!!!

0 comments:

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea