Followers

Monday, January 25, 2010

96. Reunion SMPR 1994 ~ 1996

Posted by Iera at 11:47 AM
Seperti yang aku bgtau, aku ada reunion sek yg menghimpunkan member2 sek ms Form 4 and Form 5 dulu. Masa tu aku sek kat Sekolah Menengah Permatang Rawa. ( Form 6 aku kat High School BM ). Semuanya di atur lebih kurang 2 minggu.

Malam tu aku dan Yus tumpang kereta Yatie. Walaupun Yatie ni kecik dari kami dua tapi bwk Pesona berdesum je. Yatie dan Yus masing-masing bawak sorang anak. Aku mmg tak bwk Aina. Bukan apa, siang tu Aina banyak main, takut gak malam nanti dia mengantuk awal. Sampai di sana dah ada 2,3 member dengan wife dan asben masing-masing sampai.


Kek ni potong ramai2..


Ambik gambar dulu sebelum potong kek..










Menu malam tu.


Bapak2 budak..


Orang yg bertungkus lumus mengadakan majlis ni..Thanks, bro..


Best friend aku masa sekolah dulu.. Kalau dlm kelas, barisan depan tu tempat duduk kamilah..sebabnya duduk sama rendah, berdiri sama tinggi..hehe..








Last picture sebelum balik..

Walaupun majlis tu ada sedikit cacatnya tapi memang best giler. Time ni la baru boleh jumpa. Itupun ramai lagi yang tak boleh nak attend sebab ada comitment dan tinggal di luar daerah. Insyaallah, mybe akan ada lagi reunion yg menghimpunkan semua member2 sek dulu..

2 comments:

siti murni ishak said...

dunia ni kecik je yer...sy kenal yus tu..officemate adik..:-) sek. pmtg. rawa rupe nyer...

Iera said...

dunia ni mmg kecik sgt kn..
actually, kak iera tahu dah adik knl yus sbb kak iera slalu tgk adik dgn yus berbls komen..

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea