Followers

Friday, June 3, 2011

300. BZ Sesangat..

Posted by Iera at 12:31 PM
Tak dapat nak update blog sejak kebelakangan..bz tahap melampau..on9 FB pun sekadar on je..Kat rumah, sibuk melayan si debab tu..ditambah anak-anak sedara yang berkampung dalam rumah ( siap berkhemah lg )..cuti sekolah kan..Dah tu kenduri kendara yang sampai tak tahu mana satu nak pi dulu..Dah tak boleh nak bagi alasan dah sebab dah ada 4 tayar..

Esok, Tok Wan buat kenduri arwah pulak..Malam ni dah kena ke Mengkuang. Wajib tolong apa yang patut..Kat rumah, dah siap packing coklat untuk budak-budak..Kenduri besar sikit kali ni..siap ada kad lagi..( Iera lah tukang buat..hehe..). Kalau ada yang rasa nak kawin boleh join je kenduri ni..tak payah keluar modal..hehe..

0 comments:

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea