Followers

Wednesday, June 15, 2011

301. Outing..Gathering..( 11/6/2011 )

Posted by Iera at 12:43 PM
Malas nak tulis panjang-panjang.. Yang pasti ni, perjumpaan ni perjumpaan member-member lama..Tapi yang join cuma 5 orang je tak termasuk 'askar-askar' Nur. Dah jumpa ramai-ramai terus celebrate Birthday Yatie. Kira awal sehari lah. Cuma tapau Fizza Hut dan KFC kemudian makan kat situ.

Masa yang sekejap tu sebenarnya tak cukup untuk share everything selepas sekian lama tak jumpa..Nur sekarang bermaustatin kat Pahang dan Mala pulak binesswoman yang sibuk memanjang..Tapi masa yang terhad tu digunakan sebaik mungkin. Dan respek untuk Nur sebab boleh handle anak-anak yang 4 orang tu..


Birthday Mummy..Yatie.


Mala, Iera, Yus dan Yatie.




Tengok tu..sekali dengan 'askar-askar' Nur.

0 comments:

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea