Followers

Wednesday, May 18, 2011

295. Lu Langsi Lu Mati

Posted by Iera at 4:18 PM


Tengah jogging pagi tu dapat SMS dari member Iera, Yatie ajak pi tengok movie ni. Lepas balas membalas SMS dengan Yatie dan Yus..plan menjadi. Balik dari jogging adjust mak dan Aina. Bawak Aina pi kedai dulu lepas tu terus ke rumah Yus. Merempit je..cepat sikit kan..( bukan apa, susah nak singgah menyinggah ni..nak selit menyelit kalau tak merempit..)

Sampai kat Sunway Carnivsl lebih kurang 11.45pg. Terus beli ticket dan tunggu Yatie sampai. Pukul 12.10 tengahari movie start. Dalam panggung penuh..Memang kasi 5 star untuk cerita ni. Dari start cerita sampai habis memang gelak je..riuh satu panggung..

Temankan Yus beli barang sikit lepas tu terus balik rumah..

2 comments:

beloghakimy said...

ye ke cerita ni best??

Iera said...

Pd kak best la..tak tau lah pada orang lain..

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea