Followers

Thursday, May 12, 2011

292. Adjustment Salary..

Posted by Iera at 10:39 AM
Saat yang ditunggu dah tiba..Dah seminggu menanti disebabkan Country Manager berada di Singapore. Bila dapat tau je dari boss yang Country Manager akan datang lepas lunc..perasaan dup dap dup dap..( sebab hati mulai separuh je sekarang ).

Mula-mula turn boss dulu...Lepas tu, partner Iera. Dan kemudian, Iera. Bila tengok je apa yang tertera kat surat tu..surprise sangat..Memang tak sangka sungguh..Di luar jangkaan dan jangkauan..Alhamdulillah..Rezeki Aina..Kepada Country Manager Iera ucapkan terima kasih banyak-banyak..dan yang utama kepada boss Iera kerana tanpa beliau Iera takkan dapat semua tu...

Terima kasih, Ya Allah..Syukur sangat-sangat..

0 comments:

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea