Followers

Tuesday, March 31, 2009

19.

Posted by Iera at 3:23 PM


Menjwb tag dr Cik Jemari kita :

1.Do you think you are HOT?
HOT? Ada jugak kdg2 rs HOT jugak aku ni.. HOT dikalangan family..kwn2.. Kdg2 tu di mata mereka2 yg kat hati tu ada niat yg tersembunyi..mmg HOT sgt la kot..hehe..

2.Why do you like this picture?
Ms ni tgh mkn…ada BBQ. Kira tgh pulun mkn la… mcm2 ada..smpai x lrt nk sumbat dlm mulut.. siap tapau lagi. He..he..

3. When was the last time you ate pizza?
Last year... Sj try Domino’s pizza.

4. The last song you listen to?
Jika Kau Pergi-Imran Ajmain. Sj dgr lagu tu kat blog imeem.

5. What are you doing right now besides this?
Br lps settle keje ofis...sekrg ni dh free..

6. What name u prefer besides yours?
X ada kot...tp ada sorng je sepupu aku pnggil Kak Yong…

7. People to tag

->1 Cik Irda
->2 Cik Lala
->3 Cik Nurin’s Azmia
->4 Cik Maira
->5 Cik Nadia
->6 Cik Angahnina
->7 Cik Afida
->8 Cik Naziehah
->9 Cik Farha
->10 Cik Ana

8. Who is no.1 -
Dia ni bestfriend aku.. time aku susah ke sng ke..dia slalu ja dgn aku. Aku dh knl dia sjk form 2. Bila kami dh dok skali, mulut tu x brhnti smbang.. dr ruang tamu ke dapur.. dr dapur ke bilik.. pdhal slalu jugak jmpa. Tmpat slalu lepak, kat rumah dia la.. smpai masing2 dh ada anak pn still mcm tu jugak. Dia pn klau aku lama x pi rumah dia, mulalh tnya. Best sgt…

9. No.3
Dia ni seseorg yg prnah ada kat hati dan hdp aku. Walau sekrg dh x mcm dulu, tp kami still berkwn, share sush sng. Kdg2 aku carik dia jugak kalau ada apa2 hl. Dia pnm cm tu jugak. Mybe sbb dh trbiasa.

10. Say something about no.5 -
Dia ni pn aku knl kat webs. Dia ni photographer. So, aku slalu tgk website dia. Bila dh knl, jd kwn. Oleh krn kami ni sebaya dan ada jln crite hdp yg lbih kurg sama..kami serasi. Sekrg ni, aku dh jrg contact dia sbb dia tgh bz dgn wedding day dan job yg x hnti2 masuk. Congrate, friends..

11. How about no.4?
Sebenarnya aku knl dia melalui email je.. walau dia ni muda dan berlainan jantina tp dia mmg sorg kwn yg baik.. Dia pn slalu gak crite kat aku hal personal dia. Dia ni friendly sgt.. walau br knl x smpai 2 thn tp mcm dh berthn2…

12. Who is no.2 -
Adik aku la, Wani. Kami ni kalau dok sekali asyik crite psl nk shopping, nak beli itu la, nk beli ini la. Mmg kami 2 ni share bnyak hl ttg pakaian dan fesyen. Dia ni klau aku pakai x kena gaya skt, mulalah dia komplen mcm2…

13. Others

No 6 - Cik Nurin – Cute girl...gmbr2 yg dia upload kat blog creative sgt..
No 7 – Cik Jemari – Knl kat cyber..orgnya manis sgt..aku suka ziarah blog dia..
No 8 - Cik Irda – Pndpt aku ttg dia sama mcm cik Jemari kita gak.
No 9 - Cik Naziehah – Aku tau blog dia ms baca InTrend….
No 10 – Aqasha – Aku br follow blog dia. Bhs yg dia guna mmg tersirat.

0 comments:

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea