Followers

Wednesday, March 11, 2009

15.Lunch at Azuma Japanese Restaurant, Queensbay Mall

Posted by Iera at 3:54 PM
Kelmarin, ada lunch kat Azuma Japanese Restaurant, Quenssbay Mall, ada 2 org staff nak resign hjng bln ni. Satu ofis pi, kebetulan pula bos bsr, Mark mai sini utk bg briefing. Ikutkan pukul 12.15am kena ada kat sana tp disebabkan ada customer dari Agilent visit kat warehouse, kami bertiga sampai dah pukul 1.00ptg. Time tu semua org dah kenyang. Jadi tak sempatlah nak capture photo.

Menu ikut selera sendiri. Aku pun kira first time la masuk Japanesse Restaurant. Kalau setakat sushi tu memanglah pernah mkn.

Pickles
Nasi
Miso Soup
Fruits
Steamed Egg
Salad
Green Tea Ice Cream

Semua ni ada dlm set yg aku pilih. Kak Ros bagitau aku set yg dia pilih pun ok juga. Dia ambik Shake Teriyaki Set.

Dh kenyang kenalah balik ofis kat Sungai Nibong. Ada briefing pkl 3.00ptg. Boring gak dok tunggu masa utk briefing sebab tak ada keje nak buat time. Lainlah member2 ofis yg mmg stay kat sana. Dok belek newspaper aje..

Mr Mark bagi report prestasi bln Jan sampai end Feb. Mmg teruk sikit result tu disebabkan ekonomi yg tak menentu. Kena work hard lagi lah utk next month. Bonus mmg dh 'hancus'..

Balik dah pukul 5.45ptg. Time ni Jambatan Pulau Pinang memang jem teruk. Nasib baik Kak Ros dah tau nak ikut jln mn sebab husband dia keje Penang

0 comments:

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea