Followers

Wednesday, January 25, 2012

352. Ex Boss

Posted by Iera at 10:14 AM
18hb lepas, Iera ada sent satu email kat Kak Ros ( ex boss ) Iera mintak dia draw drawing untuk satu part..Sekarang ni dia dah tukar department ke TSP. Kira apa-apa drawing untuk special part dia yang draw..Dalam email tu, Iera bagi siap-siap kat dia description dan spec untuk part tu..Dan dia reply balik email dengan ayat kat bawah ni..

"I like your working method. Always give people easier way to enhance the process.
You have an option whether want to give the below screen shot to me or you can assume I can go and search by myself.

Nothing wrong if you not provide me either.

Even though the result is same (I need to prepare drawing for you), but you simplifies my process and it can speed up my process as well.
Thanks for your greatest support all the time… Frankly speaking…I like working with you… "


Terus terang Iera cakap, Iera pun suka bekerja dengan dia..Dan apa yang dia train Iera dulu, semuanya berguna untuk Iera...Thanks, Kak Ros..( walau dia tak mungkin akan baca blog Iera ni..)


Inilah ex boss Iera, Kak Ros..

2 comments:

Hazlina Shahrel @ The QueenWidelia said...

besh kan ada bos yg sporting..

Iera said...

Hazlina : Betul tu..dia bukan saja sporting tapi memahami..

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea