Followers

Monday, January 16, 2012

350. Papa I Love U

Posted by Iera at 12:36 PM




Sebenarnya, entry ni dah lama tapi masih save kat draft. Hari ni baru berkesempatan nak publish.

Date : 1.Jan.2012
Masa : 11.30pg
Tempat : Mega Cineplex, Megamall Penang
Reason : Dah janji dengan Aina since masa raya hari tu. Kan ada tampal poster kat panggung, bila Aina dah nampak si Mia tu berlakon..kenalah bawak..

Tak maulah story pasal sinposis ke apa ke sebab semua orang dah tau kan..Tapi yang lawaknya hari tu, kat dalam panggung tu cuma kami 4 orang je..iaitu Iera, Wani, Aina dan Ain ( anak sedara Iera ). Mybe orag still tidoq kot..kan malam tu pi sambut tahun baru..Budak 2 orang tu seronok sakan la..nak berdiri ke..nak duduk ke..nak jerit ke tak payah cover-cover...Tak taulah filem ni dapat sambutan ke tidak..

2 comments:

**Bila Comel Jadi Comot** said...

best x citer die

Iera said...

Biasa saja..tapi ada pengajaran...

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea