Followers

Wednesday, July 27, 2011

314. Hangin

Posted by Iera at 12:44 PM
Memang berangin sikit pagi tadi..Apa taknya, masa sampai kat Jalan Permatang Batu..ada sebuah kereta plat BKD 97XX depan Iera sat ke kanan..sat ke kiri..mula-mula memang Iera ingat mybe jalan jem..kat depan tu roundabout pastu ada polis trafik jaga..tapi bila ternampak je ada 1 lagi kepala baru je muncul dari mana ntah...barulah faham..sebab masa tadi tu cuma nampak pemandu je..

Lepas je roundabout, ingatkan dah tak jumpa dah..tapi still ada kat depan Iera..sekejap kepala tu ada, sekejap kepala tu tak ada..yang driver tu pulak..bawak kereta ntah apa-apa..Memang hangin la..lepas tu Iera terus tukar link lain..agak-agak la nak buat apa pun..takkan tengah drive pun nak itu..ini...menyusahkan orang je..dah tu tak malu pulak..orang kiri kanan toleh tengok..

0 comments:

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea