Followers

Tuesday, July 12, 2011

307. Dah Habis Kongsi, KL Gangster La Pulak

Posted by Iera at 1:01 PM

Aina tengah demam KL Gangster..Rasanya kalau dibiar seminggu dua ni, boleh hafal ni skrip macam cite Kongsi hari tu..Dah siap book dah..yang Ady Putra tu dia punya..Dia suka tengok time Ady Putra lawan tak pakai baju ( agaknya tengok badan yang berminyak tu nampak sempoi kot..haha..) masa mula-mula filem tu start..Aduhai, anakku..Aaron Aziz tak mau katanya..sebab baik sangat..Pulak dah..

Cite ni namanya cite gangster tapi dalam hati ada taman jugak..Time Malek ( Aaron Aziz ) tengok mak dia dari jauh..dan time Jai ( Ady Putra ) masukkan duit pada budak yang tidur kat kaki lima tu..Part tu memang rasa tersentuh jugak..Walau sejahat mana pun manusia ni, pasti ada jugak kebaikan yang dia buat..Cuma orang nampak dengan tak nampak je..

2 comments:

HonEyBuNNy said...

bestkan kl gangster...

tengok banyak kali pun xjemu2....hehe

Iera said...

HonEyBuNNy,

betul tu..

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea