Followers

Thursday, October 8, 2009

60. Lets Celebrate Lunch

Posted by Iera at 9:45 AM
Kelmarin ni ada lunch kat Penang Office utk celebrate sales target dlm 3 bln lps. Kira dh dpt target yg company nak la tp tak la dpt sasaran yg sebenar lg. Tp tak blh nk happy sgt sbb ada 3 bln lg. Dlm masa 3 bln apa pn blh jd. Target ni jugak akan tentukan BONUS yg akan dpt Chinesse New Year nanti. Klau dpt sasaran yg betul, mmg blh Chinesse New Year la. hehe..



Tengah ambik makanan. Walaupun staff kat sini majoriti Chinesse tp utk jamuan ke apa ke yg melibatkan makanan, HR akan selalu order kat katering Melayu. Menu hr ni nasi goreng, bihun goreng, cendawan goreng, udang goreng, gulai ayam, tom yam, sayur campur, kek dan bnyk lg. Sampai full...( mcm mn lh nk kurus, asyik ada jamuan je...)



Staff Chinesse meraikan dgn minuman beralkohol.





Tengah tapau nk bwk balik kat warehouse. Tp bila dh sampai kat warehouse, mmg dh tak blh nk mkn dh. Kenyang sgt. Bwk balik kat rumah lah..

1 comments:

atty's said...

nie lah yang dipanggil satu malaysia..

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea