Followers

Wednesday, June 24, 2009

43. Update

Posted by Iera at 1:36 PM
23hb June
Aku dtg keje tp Kak Ros srh aku blik sbb tgk mata aku merah lagi. Aku pi lh Hospital BM nk ambik MC tp doktor tu sth aku pi keje. Katanya mata aku dh baik. Dia cuma bg time slip je kat aku. Sorg srh blik, sorg srh pi keje.. Aku call K.Ros dan bgtau. Masuk hlf dy la hr ni..

24hb June
Aku masuk keje hlf dy lg.. Ada interview keje dgn 1 bdn kerajaan. Sj lh try..mnlh tau dpt ke kali ni. Dh berthn2 sjk lps sek smpai sekrg, x pnh2nye dpt. Sampai kn ada org kta 'hang ni kena mandi bunga ni..' Tapi aku x ambik kisah smua tu. Ada rezeki, ada la.. X ada, keje je lh kat mn2 pun. Janji duit masuk..

2 comments:

Naz said...

ni blog dairy erk?? :)

Iera said...

lbih kurang la..sbb tu dinamakan LAKARAN KEHIDUPAN...

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea