Followers

Thursday, June 11, 2009

41. Movie

Posted by Iera at 9:24 AM


Semlm semua staff kat ofis pi tgk wayang. Company sponsor. Slh satu activiti company setiap thn. Crite Night at The Museum 2. Ikutkan aku dh tgk pun DVD.

Kelmarin aku rushing la skt. Sampai rumah dh pukul 6.10ptg. Kebetulan kelmarin jln jem. Bersiap ala kadar terus ke tempat keje adik aku, Wani. Dia mmg tak lepas peluang klau ada aktiviti company yg blh org luar join. Kat tmpt keje dia, kami gilir2 la touch up. Dia keje kat nursery, jd ada 2 org budak lagi yg bapak depa tak ambik. Aina, aku tinggalkan kat mak aku. Mula2 nak nangis jugak tp bila mak aku pujuk nak belikan KFC, dia ok. Aina suka sgt mkn KFC.

Member aku dh tunggu kat Bndar Perda, aku pecut jugak la sebab masa tu dah 7.15mlm. Movie start 7.50mlm. Janji dgn yg lain 15min awal. Sampai kat Sunway Carnival pun ngam2 je. Org dah masuk. Mmg penuh panggung. Habis dah 9.40mlm. Sampai rumah Aina dh tido.

3 comments:

jemari-sepi said...

alaaaa....sama lah plak kan..hihihi..tu lah kan citer ni mmg best..santai..x ader adegen berat..mmg sesuai untuk anak2 juga...

jemari mmg x pernah lepas kalu citer cam ni..tgh tunggu citer herry poter 6 nih...jom jom...

iera..awak dok mana ek..teringin nak lepak2 ngan awak..hihihi

Iera said...

mmg sesuai utk anak2..tp aina x blh lg bwk msuk pnggung...nnti dia tawaf satu pnggung pulak..hehe..

iera dok kat png la, jemari..ada 'jodoh' nanti kita lepak2 la..hihihi..

atty's said...

hari tu ingat nak tgk..tp full lak.

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea