Followers

Wednesday, December 21, 2011

345. Keje

Posted by Iera at 6:05 PM

Dah lama kan tak update pasal keje..keje? Toksah dok cakap. Berlambak..lepas satu, satu mai..Hari ni saja Iera dah buat 14 FA ( First Article ) untuk customer. Itu pun nasib baik ada budak Inten tolong release kan incoming part. Stress pun ada bila Sales nak FA tu sebelum pukul 3 petang. Alhamdulillah, settle jugak. Tapi itu pun ada lagi...

Ini semua gara-gara system down seminggu. Semua keje tergendala. Bukan setakat kat Penang ni, branch seluruh dunia pun tak boleh guna system. Lepas dah ok, keje masuk macam air..tak henti-henti..Sabar aje lah..tapi sekali sekala tu nak berangin jugak la..hehe...

0 comments:

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea