Followers

Tuesday, December 20, 2011

344. Dia Mula Dah

Posted by Iera at 12:24 PM

Panas baran..kepala angin..cemburu buta..Semua ada.. Lambat reply SMS, dikata sedang dating. Balik keje lambat pun dikata nak pi dating. Aina pi tidur rumah sepupu dia pun, dikata biaq anak. Keluar beli barang tak bawak Aina, dia marah-marah kononnya tak sayang anak..

Dia tak tau, bukan senang nak besarkan anak zaman la ni. Semua perlukan duit. Dah la Aina tu pantang tengok apa, permintaan macam-macam. Tu yang tiap-tiap hari buat OT. Keje pun berlambak. Tak bawak Aina keluar bukan selalu. Cuma ada setengah tempat Aina tak boleh dibawak.

Dating? Sorry...I dah lama tak dating tau...lepas I break dengan U dulu, I dah tak ada masa untuk dating-dating ni. U, tak tau lah kan..If nak marah-marah I, nak tuduh-tuduh I ni perempuan apa ke..cermin diri U dulu..tengok apa yang sedang U buat sekarang. I tak masuk campur urusan life U, dengan perempuan mana U nak keluar, dengan sapa U nak bercinta..so, life I, U tak payah nak masuk campur..I bukan lupa diri, bukan rasa diri dah senang..tapi nak cakap tu lain kali bertapis..

Bikin gua panas je...

2 comments:

atty's said...

salam iera..betul ckp iera..bukan senang nak besarkan anak zaman skrg.

Iera said...

w'salam kak atty..aha kan..

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea