Followers

Monday, December 19, 2011

343. Ombak Rindu

Posted by Iera at 11:00 AM


Sana sini orang bercakap pasal Ombak Rindu. Semua orang cakap filem ni best. Ada yang sampai nangis 7 kali, 5 kali. So, Iera curi sedikit masa yang ada untuk tengok filem ni walaupun dah agak terlewat. Tapi..sayang sekali, ia tak mampu mengugat hati Iera..membuatkan Iera menangis sepanjang tengok filem ni walaupun Iera ni memang sensitive. Part masa Hariz berkawin dengan Mila, tak mai pun rasa sedih..( padahal masa tengok Bini-Biniku Gangster, hampir nak terkeluar airmata bila Yana benarkan Shaheizy berkawin sorang lagi )..Mybe Iera dah baca novel tu berulangkali kot..dah sedih berulangkali..sampai dah tak ada feel nak berjiwang-jiwang..

Apapun terpulang pada pendirian masing-masing kan..Yang pasti, lagu nyanyian Dira dan Hafiz, memang best. Boleh meruntun hati..

0 comments:

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea