Followers

Wednesday, November 10, 2010

232. Trip

Posted by Iera at 12:39 PM

Sumber : Google

Mood nak pi trip & team building sekaligus Annual Dinner dah mula terasa. Tambah pulak tema dah dibagitau. HR pun dok sent email pasal transport la..pasal baju untuk tema la..macam-macam..Time ni mula la rasa macam tak sempat je. Tinggal 3 minggu je lagi. Sekarang, dah kena ready baju nak bawak..baju nak dinner..Takut nanti tercicir itu tercicir ini..Baju untuk dinner Iera dah pi survey. Cuma tengah fikir, nak beli ke tak baju tu. Takut nanti bila pakai terlebih seksi pulak. Sakit mata orang tengok. Iera dah pun mintak permission dari mak. Dan mak dah bagi green light. Bukan la mak nak menggalakkan anak dia ke arah yang tak elok, cuma setahun sekali je..Lagipun ada award pakaian terbaik tau..Nantilah Iera inform apa tema tahun ni. Trip tahun ni ke Pangkor.

0 comments:

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea