Followers

Tuesday, November 9, 2010

230. Hari Jadi

Posted by Iera at 1:08 PM

Actually, kelmarin adalah birthday Iera. Seperti biasa, memang tak ada celebrate apa-apa. Tak kisah sangat lah. Lagipun, Iera hanya suka celebrate birthday orang tapi bukan birthday sendiri..Jangan tak percaya, seumur hidup tak pernah sekali pun Iera celebrate birthday..Iera dapat wish dari kawan-kawan kat facebook. Macam biasa lah bila kawan-kawan rapat wish..Mendoakan dapat berjumpa putera idaman..Wah, putera idaman tu..Kalau Rosyam Nor boleh? hehe..Walau sebenarnya dah tak bermimpi dan berimpian berjumpa mana-mana putera, thanks untuk depa. Iera tahu depa nak Iera bahagia..

Dah 31 tahun..Mak pun macam tak percaya yang anak dia dah umur setua ni..hehe..Apa pun umur bukan penghalang untuk mencapai segalanya kan.. Moga Tuhan memberi Iera kesihatan yang baik..kelapangan dalam hidup untuk membesarkan Aina..Amin..

3 comments:

Deqna said...

hai.. happy belated bithday.. semoga bahagia dan berjaya dunia akhirat..:)

-NiD's- said...

kakIEra...~ SelamaT Hari Lahir...Moga Segala Urusan dipemrudahkan.......insya'ALLAH berkat doa pasti ketemu jugak....hehehheee

Iera said...

Deqna : Amin..thanks :)
-NiD's- Insyaallah..Amin..

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea