Followers

Friday, January 9, 2009

2. Hari yang membosankan...

Posted by Iera at 3:46 PM
Memang bosan giler hr ni..apa taknya sehr kat ofis, satu keje apa pn aku tak buat.. Bkn aku sj, member2 ofis yg lain pn sama.. Sejak ada system FACTS ni, keje dh cepat. Lagipula, awal thn kilang bnyak yg shutdown. So, tak ada order la.. Keje aku hr ni, search internet.. Bukak webs tu kejap, bukak webs ni kejap.. Letih sgt2..

Apa yg blh aku katakan, kita ni bila ade keje bnyk complain..takde keje pn complain jugak... Tapi sebenarnya, bila ade keje bnyk tu la penyelamat kita dr kena 'kick', yg nk tolong kita naik gaji ke, naik pangkat ke... Bila keje takde pulak sebenarnya tu nak kita study balik keje yg kita tak tahu, yg dh tahu atau yg akan tahu... Tu akan membantu kita baiki yg betul dan yg salah..

Sabar ajela nk tunggu balik...

0 comments:

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea