Followers

Sunday, May 4, 2014

425. Percubaan Aina guna Water Colour

Posted by Iera at 5:43 PM

Memang aku pantang sikit masuk Popular ka Youngs One ka..aku meronda sakan kat dalam tu kat bahagian art.. Hari tu aku saja belikan Water Colour, berus dan colouring book.. saja nak biasakan Aina guna water colour.. Alhandulillah..walau 1st time guna, hasil memuaskan.. lepas ni aku ada banyak lagi planning nak dedahkan Aina dengan seni.. Nak hantar p kelas tak mampu.. So, dengan apa yang ada dalam diri aku ni..aku curahkan untuk Aina..

0 comments:

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea