Followers

Wednesday, November 30, 2011

336. Blog

Posted by Iera at 12:43 PM
Saja-saja sembang-sembang kosong, terkeluar lah cite pasal blog kat bos. Lepas tu, bos tanya :

'U ada blog?'

Nak mengaku ke tak mau ni..Tapi mengaku jugak lah. Cuma tak bagitau kat dia nama blog Iera. Rupanya, dia pun ada blog jugak. Masa tu dia kena submit assigment kat lecture dan lecture dia suruh buat assigment d blog..Fuh, selamat..sebab dia tak aktf..

Bukan tak mau bagitau dia pasal blog Iera ni, tapi segan la..Nanti nak tulis pun kena cover-cover...walaupun dia lelaki cina tapi kita satu Malaysia ma..mesti dia faham..Apa pun, kalau dia terjumpa sendiri..redha ajelah...

0 comments:

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea