Followers

Monday, September 14, 2009

54. Tension Isnin

Posted by Iera at 12:44 PM
Pg td mmg mood aku biasa je. Tp bila pukul 11 td aku nk guna mesin utk cut brg, mood aku terus hilang. Rasa berapi je.. Mana taknya, mesin tu kotor. Aku tau la sapa yg last guna. Lagipun kami dua je yg selalu guna mesin kat lab ni. Habis lekat warna biru dan habuk skru kat body mesin tu.

Sajalh aku cuci mesin tu kuat2 skt td. Nk tegur, malas dah. Bknnya tak tau kn. Bos aku pun dah pesan banyak kali. Malu kat org kalau org tgk mesin kotor. Yg ada semua perempuan. Aku selalu perhati..Bkn kata mesin tu saja, kdg2 peralatan lain pun sama. Bila dh habis guna tak nak lap

1 comments:

atty's said...

apa lah org tu kan ..lepas guna ..bersih kanlah balik ..

selamat hari raya& maaf zahir & batin.

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea