Followers

Wednesday, June 17, 2015

480. Terjawab

Posted by Iera at 3:16 PM
Tempat : Hospital Besar Pulau Pinang & Klinik Kesihatan Macalister
Tarikh : 16 Jun 2015
 
Akhirnya, persoalan yang selama ini bermain di fikiran aku terjawab. Sakit yang aku rasa sejak dari sekolah menengah rupanya sakit biasa. GASTRIK! Aku dah pi scan dan itu jawapan doktor. Tapi aku masih tak betul-betul yakin dengan jawapan tu. Sebabnya aku yang tanggung kesakitan tu dan still rasa sampai sekarang meskipun tak betul-betul sakit. Doktor lebih pakar dalam hal ini tapi aku masih was-was. Kalau sekali lagi aku sakit teruk macam tu lagi, aku nak try ke Hospital lain pulak. Sekarang ni, biarkan dulu..
 
 

0 comments:

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea