Followers

Thursday, February 12, 2009

9.Hari Kasih Sayang

Posted by Iera at 3:50 PM

Semua staff perempuan kat company aku dpt sekuntum mawar merah sempena Valentine's Day. Kira awal 2 hari. Memang terujalah jugak. Nk harap sapa2 bagi, pyhlah sikit. Tapi bagi aku, setiap hari adalah hari kasih sayang bkn hanya pd 14 Feb je..

Ingat lagi ms muda2 dulu ( he.he..) aku selalu buat kad sendiri utk kwn2 yg agak rapat dgn aku. Seminggu seblm tu aku akan prepare apa yg patut. Lps tu, bila ada masa free aje aku akan buat kad tu siap dgn ayat2 cinta lagi. Ada jugak kwn2 aku yg tempah frame yg dibuat dgn bhn2 dapur.. Frame tu depa nk bagi kat boyfrenz.. Utk nmpak creative dan lain skt.. Sygnya, aku tak pernah buat frame tu utk diri sendiri.. Kalau tak blh tunjuk kat sini..Kira bln Feb aku ada income lebih skt..

Tapi utk 'dia' tu, aku buat lebih special la.. Aku masih simpan lagi kad yg aku bagi kat 'dia'. Bkn aku buruk siku tp semua surat2 cinta, kad2 dan brg2 masa bercinta dulu kami simpan dlm kotak yg sama. Bila pindah rumah, aku bawak sekali la.. Kalau blh aku tak mahu idea yg aku perah dari otak ni terlepas kat org lain sebab ilham yg lahir dari hati yg penuh kasih syg dan keikhlasan amat bernilai...

3 comments:

nbalike said...

Hi,your blog is very nice.I like it very much. welcome to my blog !my blog is about Cheap Air Jordan Nike Dunk and Silver Tiffany. could you give me some suggestion? i shold thank you very much.

nbalike said...

1、We have excellent customer service team, which could solve online various problems about the Silver Tiffany we provide in 24 hours.
2、We have perfect Logistics system, which guarantees all the ordered Silver Tiffany are delivered to you in good shape as fast as possible.
3、We have strong manufacture plant, which are able to provide various models, sizes & colors of Silver Tiffany ranging from 1 to 23 according to what you request.
4、We have the first-rate after-sale service , in case that the Silver Tiffanyproducts that you receive come across some quality problems, then, please do not worry, we are abound to refund all the payment in one week. Also, the products can be changed in one me month.The main products we specialize in are showed as follows.

Our Silver Tiffany:


Earring
Necklace
Bangle
Bracelet
Ring
pendant
Elsa Peretti
Return To Tiffany
Tiffany 1837
Paloma Picasso
Atlas
Frank Gehry
Browe Tiffany Notes
browse Siffany Somerset
Browse Tiffany Signature
Etoile
Tiffany Beads
Cushion

masviona said...

wah best lah klg pd sume klu gini kan...siap bg pd sume staff lagi kan..nak gak satu

 

Lakaran Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea